Algemene info

Uw kind wil leren zwemmen ? U kan hiervoor bij ons terecht! Kinderen vanaf 3 jaar zijn welkom.
Schrijf dan in op onze wachtlijst van de zwemschool door hier te klikken
Voor kinderen vanaf 5 jaar voorzien we een testmoment om het niveau in te schatten.
Bekijk onze meest recente wachtlijst en de data van de volgende testmomenten.

Wil je graag zwemmen als sport (competitief of recreatief) dan kan je lid worden van onze zwemclub. Jong en oud is welkom! Je kan je hier inschrijven.

Wens je graag meer info ? Je kan ons bereiken via mail of GSM +32 495/26.16.17
De wachttijden in al onze groepen kunnen oplopen tot 1 kalenderjaar. Inschrijven op onze wachtlijst kan nog wel. U zal gecontacteerd worden wanneer er een plaatsje vrij is.

17/12/2022 Oudercontact

Wenst u graag vragen te stellen aan de lesgever? Weten hoe uw zwemmer het doet in de zwemles? Maak een afspraak voor een gesprekje.

03/12/2022 Kleurplaat Sint

Op zaterdag 26/11 kregen alle zwemmertjes een kleurplaat mee naar huis.

25/12/2022 Voorbereiden feestdagen

Kerstmis komt dichterbij en ZVL is klaar om het jaar feestelijk af te sluiten. Daarom hebben we alvast leuke persoonlijke kerstkaarten en kerstballen ontworpen.
Kerstkaarten worden per set van 3 verkocht aan 5€.
Kerstballen worden per set van 3 verkocht aan 5€.
Of bestel een gepersonaliseerde kerstbal voor 5€.
Bestellen kan via volgende link of scan de QR code.
Zo steun je onze zwemclub en zwemmers want de inkomsten zijn ter voordele van de zomer zwemstage.
Bedankt voor jullie steun en wij wensen jullie alvast prettige feestdagen!

06/11/2022 Mosselfestijn

We hebben er lang op moeten wachten, maar gisteren was het dan eindelijk zover. Ons jaarlijkse ZVL Mosselfestijn was een waar feest waarbij er heel veel hongerige buikjes werden gevuld.

06/11/2022 Mosselfeest

Vergeet zeker niet in te schrijven voor ons geweldig eetfestijn. U heeft nog ongeveer 2 weken de tijd. Volg de link om in te schrijven.

04/10/2022 - PACO wedstrijd Lierke Plezierke

Welkom op onze PACO wedstrijd Lierke Plezierke. We verwelkomen op zondag 4/10/2022 wel 7 clubs die deelnemen aan onze PACO wedstrijd.

01/10/2022 geen zwemschool

Wegens een bijscholing van de redders is het komende zaterdag geen zwemschool.
De trainingen om 7u, 10u en 11u gaan wel door.

06/11/2022 Mosselfeest

U kan al een aantal dagen inschrijven voor ons fantastisch mosselfestijn.
Niet enkel mosselen maar ook vol au vent, curryworst of vegan burger kan op uw menu staan.

Abonneren op Zwemvereniging Lier RSS