Algemene info

• Voor meer info (of adreswijzigingen) mail naar ons.
  • Lid worden van onze zwemvereniging? Klik hier!
  • Wachtlijst voor testdag zwemschool in september 2019 is afgesloten!
  • Inschrijven op wachtlijst zwemschool? Klik hier! (in januari 2020 ontvangt u een uitnodiging voor de testdag op 1/2/2020)
  • Aanmelden kan enkel met uw gebruikersnaam, niet met uw e-mail adres.

Nieuwe kledij

Mocht u de aankoop van de nieuwe kledij gemist hebben of iets te weinig gekozen hebben, dan kan u in onze webshop terecht voor deze kledij.

Seizoen 2019-2020

Wij willen jullie graag (terug) verwelkomen bij de start van het zwemseizoen 2019-2020.

Tags:

PACO Wedstrijd zondag 23/6/2019 (met uitslag!)

Nu zondag is het zover! We organiseren onze eerste PACO wedstrijd. Vanuit ZVL gaan er 30 zwemmers deelnemers!

Wedstrijd Het Nieuwsblad

Stemmen jullie allemaal mee voor ons? Enkel zwemvereniging lier aanduiden, mail adres invullen en bevestigen. Neemt maximaal 5minuten tijd in. Alvast bedankt!

21/06/2019 Verenigingenmarkt

Op vrijdag 21/6 staan ook wij weer op de verenigingenmarkt. Kom ons zeker bezoeken om te smullen van onze lekkere popcorn of suikerspin en drink van onze heerlijke slush puppy.

Brevetzwemmen

Dikke proficiat aan alle zwemmers die mee hebben gedaan aan ons brevetzwemmen! Hieronder kan je zien wie welke afstand gezwommen heeft.

08/06/2019 zwemmersterras zwemschool UPDATE!

Vanochtend werd er (door werkzaamheden afgelopen week) met een verhoogde dosis ontsmettingsmiddel gepoetst op het zwemmersterras.

29/05/2019 Overgang groepen zwemschool

Benieuwd in welke maand uw zwemmer of zwemster van groep wisselde? Volg het hier.

Tags:

Abonneren op Zwemvereniging Lier RSS