Algemene info

• Voor meer info (of adreswijzigingen) mail naar ons.
  • Lid worden van onze zwemvereniging? Klik hier!
  • Inschrijven op wachtlijst zwemschool? Klik hier! (Wegens COVID-19 zit onze zwemschool vol en voorzien wij voorlopig geen nieuwe testdagen meer)
  • Aanmelden kan enkel met uw gebruikersnaam, niet met uw e-mail adres.

13/05/2021 Geen trainingen

Op donderdag 13 mei 2021 zullen er geen trainingen doorgaan. Je kan op Hemelvaartsdag dus zonder schaamte gewoon in je zetel blijven hangen.

15/03/2021 - 26/03/2021 activiteitenstop

Gezien de recente uitbraak van de Britse variant in enkele Lierse scholen, werd er vanuit de stad benadrukt en herhaald op het belang van quarantaine.

01/05/2021 Geen zwemschool

Er zal geen zwemschool doorgaan op zaterdag 1 mei 2021 wegens Dag van de Arbeid.

19/2/2021 VZF Digicup

De Vlaamse Zwemfederatie (VZF) organiseert een Digicup tussen alle zwemclub.
Er hebben zich 77 clubs ingeschreven om mee te doen. Ook wij doen mee!

22/01/2021 Laag risico covid contact

We vragen om uw zoon/dochter niet te laten deelnemen aan de zwemlessen of trainingen indien er op school een brief mee naar huis wordt gegeven naar aanleiding van een laag risico covid contact.

08/03/2020 Overgang groepen zwemschool

Iedereen die van groep mag wisselen is in dit overzicht te vinden. Diploma's zijn af te halen op zaterdag bij de mensen die in de inkomhal staan.

Tags:

19/12/2020 Resultaten testles

Op zaterdag 19 december hielden we de eerste testles van dit seizoen. Als afbeelding kan u een globaal overzicht vinden.

19/12/2020 Sint wedstrijd

De Sint heeft alle tekeningen mee naar Spanje genomen en ons laten weten dat hij voor een aantal zwemmers een extra pakje heeft omdat ze een heel mooie tekening hebben gemaakt.

Abonneren op Zwemvereniging Lier RSS