25/05/2020 Heropstart droogtrainingen

Beste zwemmers en ouders,

Eindelijk, na een tijd van onzekerheden, kunnen we terug wat leven brengen in onze zwemclub. Vanaf maandag 25/5 kunnen we starten met droogtrainingen. Er is een planning gemaakt voor de komende veertien dagen.

Alle groepen zullen op aparte tijdstippen trainen.
Groep Sven: Di en Do van 18u00-18u55u
Groep Chloë: Di en Do van 19u05-20u00
Groep Cindy: week 25/5 Ma, Wo en Vr van 18u00-18u55, week 1/6 Ma, Wo en Vr van 19u05-20u00
Groep Ellen: week 25/5 Ma, Wo en Vr van 19u05-20u00, week 1/6 Ma, Wo en Vr van 18u00-18u55

Via deze doodle moeten de aanwezigheden doorgegeven worden tegen ten laatste 17u00 van de trainingsdag. GEEN inschrijving = GEEN training
Groep Sven: Inschrijven
Groep Chloë: Inschrijven
Groep Cindy: Inschrijven
Groep Ellen: Inschrijven

Instructies te volgen voor, tijdens en na de training. Een ZVL-medewerker zal er op toezien dat de instructies gerespecteerd worden.

Bij aanvang is iedere sporter al paraat in sportkledij en iedereen is thuis voor vertrek al naar toilet geweest.
Ter plaatse worden de handen ontsmet. Ontsmetting wordt voorzien door de club en is aanwezig.
De afstand van 1,5m tussen elke sporter is verplicht.
Iedere sporter is in het bezit van zijn eigen trainingsmatje, handdoek en sportdrank. Deze houdt de sporter zelf bij in een materiaalzakje. Er worden géén spullen uitgewisseld. Sven zal op maandag 25/5 alle matjes uit de kasten halen in de kelder.
Bezoekers zijn niet toegelaten: Zijn enkel aanwezig: Sporters, trainer en medewerker.

Alle instructies kunnen nagelezen worden in het draaiboek in bijlage.