U bent hier

Seizoensafsluiter laatste kans
Seizoensafsluiter

Beste zwemmer/ouder,

Het zwemseizoen 2018-2019 nadert het einde. Het einde van een feestjaar! We zouden dit graag afsluiten met een gezellige familiehappening in ons vertrouwde zwembad.
We zouden u en uw gezin graag uitnodigen op onze seizoen afsluiter op zaterdag 22 juni 2019 in ons vertrouwde zwembad Lago “de Waterperels”.

Van 18u00 tot 19u00 is er de gelegenheid om te genieten van een heerlijke pastabox penne bolognaise op het zwemmersterras van het zwembad. Dit wordt aangeboden aan democratische prijzen. Een pastabox voor volwassenen kost €10 en een kinderportie €6.Vanaf 19u00 tot 20u30 hebben we het volledige zwembad voor ons helemaal alleen! De inkom is GRATIS!

Opgelet!
U dient ook in te schrijven als u enkel komt zwemmen!
Tijdens het zwemmen komt onze vertrouwde onderwaterfotograaf Koen Steegmans gezinsfoto’s nemen. Vooraf inschrijven is hiervoor noodzakelijk. U krijgt de foto’s digitaal tegen een kostprijs van 20 euro. Op zijn site kan u een voorproefje zien: https://www.zwemfotografie.com

Inschrijven (zowel voor het zwemmen, eten als onderwaterfotograaf) kan via volgende link: https://www.zwemvereniginglier.be/seizoenafsluiter
Dit ten laatste tegen zondag 16 juni 2019.

Komt u ook ? Wij hebben er alvast veel zin in !

Wanneer u deze berichten niet meer wenst te ontvangen kan u hier steeds uitschrijven. Alle voorgaande berichten zijn hier steeds te bezichtigen.

 

Zwemvereniging Lier | vzw