Feestweekend ZVL 17 en 18 november

Feest ook u mee?

Beste zwemmer/ouder,

Aangezien onze vereniging dit jaar 40 kaarsjes mag uitblazen willen we dit ook feestelijk doen. Graag nodigen we u uit voor twee activiteiten in het weekend van 17 en 18 november.
Op 17 november is er een wandelzoektocht die start aan het zwembad met nadien de mogelijkheid om een pannenkoek te eten.
Op 18 november houden we ons jaarlijks mosselfestijn. Opgelet: dit jaar hebben we een andere locatie dan de voorbije jaren. Alle info over deze activiteiten alsook de links om in te schrijven zijn te vinden op onze website. We hopen u talrijk te mogen ontmoeten op deze twee geweldige evenementen.

Dit bericht is naar u verzonden omdat u hiervoor bent ingeschreven. Wanneer u deze berichten niet meer wenst te ontvangen kan u hier steeds uitschrijven. Alle voorgaande berichten zijn hier steeds te bezichtigen.

Zwemvereniging Lier | vzw