Info einde zwemseizoen

Beste zwemmer/ouder,

Net zoals het schooljaar komt ook ons zwemseizoen dichter bij het einde. Graag informeren we u langs deze weg over een aantal belangrijke zaken.
*Ons clubkrantje kan op vertoon van de lidkaart afgehaald worden tijdens de zwemschool op zaterdag 23 of 30 juni.
*Wij staan op vrijdag 22 juni met een kraampje op de verenigingenmarkt in het park. Kom zeker eens langs om in primeur ons krantje al te bekijken, één van onze lekkere hapjes of drankjes te proeven en deel te nemen aan onze wedstrijden waarbij een gratis lidgeld t.w.v. €160 te winnen is.
*Op zaterdag 23 juni bieden we u een seizoensafsluiter aan. Hier zal ook de naam van ons zwemschaap onthult worden. Meer info hierover is te vinden op onze website en als bijlage bij dit bericht.
*Op zaterdag 30 juni is het onze laatste zwemschool van dit seizoen.
*Sven heeft op een Swim Conference van de Vlaamse zwemfederatie een uiteenzetting gegeven over onze poster en mascotte van de zwemschool en won hiermee voor de club een Swim Experience met een Olympische zwemmer (Louis Croenen). Meer info hierover volgt zeker nog.

Dit bericht is verzonden omdat u hiervoor bent ingeschreven. Wanneer u deze berichten niet meer wenst te ontvangen kan u hier steeds uitschrijven. Alle voorgaande berichten zijn hier steeds te bezichtigen.

Zwemvereniging Lier | vzw