Feestweekend ZVL

ZVL bestaat 40 jaar! En dat moeten we vieren! Kom jij ook?

Info einde zwemseizoen

*Ons clubkrantje kan op vertoon van de lidkaart afgehaald worden tijdens de zwemschool op zaterdag 23 of 30 juni.
*Wij staan op vrijdag 22 juni met een kraampje op de verenigingenmarkt in het park. Kom zeker eens langs om in primeur ons krantje al te bekijken...

23/06/2018 Seizoensaflsuiter

Graag nodigen we het hele gezin uit om samen met ons te genieten van een heerlijke pastabox en vrij zwemmen in het volledige zwembad.

Naam zwemschaap

Voor onze mascotte van de zwemschool zijn we op zoek naar een originele/creatieve/toepasselijke naam. Wil jij ons helpen zoeken?
Vul onze poll in om je idee door te geven en wie weet draagt ons schaap binnenkort de naam die jij bedacht.

28/10/2017 Geen training wel zwemles

Door het teambuildingsweekend van 28/10 tot 29/10 zal er op zaterdag 28/10 geen training doorgaan. De zwemlessen gaan op zaterdagochtend gewoon door.

05/11/2017 Ik kom helpen

Alle hulp tijdens ons mosselfestijn is zeer welkom. Wens je graag te komen helpen, laat ons dit weten via volgende link naar doodle .

25/09/2017 Extra bij lidkaarten

Zwemmers die hun lidkaart kregen maar nog geen mooi lintje kregen om hun lidkaart aan te hangen mogen dit zeker nog komen afhalen bij iemand van het bestuur. Dit is zowel voor zwemmers van de zwemschool als van de zwemclub.

09/09/2017 Gewonnen

Bij aanvang van de eerste zwemles werd ook de winnaar van een jaar gratis zwemles getrokken. Proficiat Nina De Groof!

08/09/2107 Parkeren

Normaal gezien zal vanaf vrijdag 8 september de slagboom weer werken. Vanaf die dag is het noodzakelijk om een ticket te nemen en dit ticket te valideren aan de kassa.

Abonneren op RSS - Bestuur