PACO Wedstrijd zondag 23/6/2019 (met uitslag!)

Nu zondag is het zover! We organiseren onze eerste PACO wedstrijd. Vanuit ZVL gaan er 30 zwemmers deelnemers!
Ook komen er nog 9 andere ploegen ons vergezellen. In totaal verwachten we 110 zwemmers.

We hebben de start een half uurtje verlaat. Dus ipv om 9u00 zal de wedstrijd om 9u30 beginnen.
De deuren gaan voor de clubs en hun zwemmers open om 8u30. Inzwemmen zal in 2 sessies gebeuren (meer details in infobrief in bijlage)
.
Het programma is ondertussen aangemaakt en is klaar om gedrukt te worden. Je kan de elektronische versie in de bijlage terug vinden.

Op de wedstrijd zelf zullen er ook exemplaren te koop aangeboden worden aan 2,00 €

Wij voorzien voor de supporters op het zwemmersterras een tribune zodat iedereen de wedstrijd kan volgen. Inkom is 3,00 €.