2/1/2018 Nieuwjaars Zwemavond

Het zwembad S&R De Waterperels organiseert op dinsdag 2 januari 2018 vanaf 18u00 een Nieuwjaars Zwemavond met tal van activiteiten.
Wij als zwemclub werken hier aan mee. Zo hebben wij op het terras een gezellige winterbar. Voor onze leden is er een extra korting op de inkom.
Op vertoon van je lidkaart van ZVL moet je maar 3 € betalen ipv 5 €.

Wat is er allemaal te doen ?

- Pakjesduik (19u) : in sliert duiken we in het buitenbad. Iedereen duikt 1 voorwerp op (iedereen heeft prijs). De hoofdprijs is een weekend Brugge met inkomtickets voor een bezoek aan S&R Olympia. Ander prijzen zijn o.a. familietickets, gratis tickets, drankbonnen,…. )
- Onderwater fotoshoot (organisatie Duikclub Atlantis)
- Race op de wiggle bridge
- Sfeerbeleving rond het buitenbad
- Rondgang hapjes (na 20u)

Wie een zwemduik niet ziet zitten is welkom om de deelnemers aan te moedigen vanop het houten terras ligweide (of terras horeca).
Wij hopen jullie te ontmoeten op 2 januari en wij wensen iedreen alvast een prettig eindejaar met een gezellig kerstfeest en een feestelijk Nieuwjaar.

Voor iedereen die onze tent bezoekt krijgt op vertoon van zijn lidkaart een leuke verassing! (zolang de voorraad strekt)