Zwemclub

Voorwaarden nieuwe leden zwemclub:

Nieuwe zwemmers van 8 jaar of ouder kunnen elke laatste zaterdag van de maand om 10u een zwemproef afleggen.
    Tijdens deze proef wordt er zowel naar de techniek, verschillende zwemstijlen en zwemtijden gekeken afhankelijk van de leeftijd van uw zwemmer.

Na het afronden van de zwemschool kom je automatisch terecht in het zwemklasje. Hier werken we verder aan de zwemtechniek en leren we om meer afstand te zwemmen. Het is de bedoeling zo snel mogelijk vanuit deze groep door te schuiven naar de juiste leeftijdsgroep.
Eendjes: 9 – 10 jarigen
Benjamins: 11 – 12 jarigen
Miniemen: 13 – 14 jarigen
Kadetten 15 – 16 jarigen
Junioren: 17 – 18 jarigen
Senioren: 19 – 20 jarigen

Belangrijk om te weten:
- Indien je niet geïnteresseerd bent in het competitiezwemmen moet je in september van het jaar dat je 12 wordt overstappen naar de recreatiegroep.
- Je kan een vergunning verkrijgen tot en met het tweede jaar dat je miniem bent. Indien je niet aan de voorwaarden voor een vergunning kan voldoen moet je het volgende seizoen overstappen naar de recreatiegroep.

De recreatiegroep is enkel bedoeld voor doorstroom vanuit de zwemclub.

Maximumleeftijd groep recreatie:

Het jaar dat je 18 wordt, kan je lidmaatschap niet meer vernieuwd worden.

Waarborg trainingspakken 2015

De trainingspakken worden lineair afgeschreven op 3 jaar, dit houdt in dat de waarde jaarlijks met 10€ daalt.
    Wanneer het trainingspak binnen wordt gebracht zal de waarborg ook volgens dit systeem worden terugbetaald.
    Dit afhankelijk de staat, normale slijtage in rekening gebracht. (geen scheuren of abnormaal vervagen van kleur).