05/01/2016 Nieuws uit de zwemclub

December, geen eenvoudige maand…
Examen, trainen, limieten,feesten en clubrecords!
Een bewogen maand; Jonas, Jef, Stef, Robinne, Zoë en Mei-Jun keken uit naar hun eerste “officiële” zwemwedstrijd, thuis in eigen bad. Helaas besliste het lot daar anders over en kon de wedstrijd niet doorgaan.
Maar niet getreurd voor de jongsten, zij mochten/konden deelnemen aan de sinterklaas wedstrijd te Berchem. Mei-Jun kwam daar verrassend uit de hoek met een nieuwe tijd op de 100m vrije slag. Jef en Zoë hadden een foutje gemaakt, vast door de zenuwen; maar je zal zien dit gaat hun nooit meer overkomen. Het belangrijkste was hun enthousiasme, het supporteren voor elkaar en hun medeleven! Alex, ’t ja wat een pech, net geen nieuw clubrecord! Niets aan te doen, maar er komt een volgende keer, voor het einde van het jaar. Effe Richard bellen.
27 december 2015 te Mol is het clubrecord op de 100m vrije slag bij de eendjes verbroken door Alex.
We stonden daar beiden echt te blinken. Gans de groep was super trots op hem.
Tijdens de vakantie waren er ochtendtrainingen met als doel: vlinderslag. Bijna iedereen was aanwezig en de inzit was niet min; maar puffen, zweten, grommen, … Het waren trainingen met alles erop en eraan en het resultaat is er.
Verder mag ik nog melden dat Laure al één limiettijd heeft behaald om een zwemvergunning te bekomen en dit ondanks een schouderblessure die al even roet in het eten gooit.
Jill, ja Jill – jij mag de moed niet laten varen en moet blijven doorbijten net zoals Leentje het vorig jaar deed. Ook jou schouderblessure zal eens verleden tijd zijn en dan kan ook jij er weer tegenaan gaan.
Als laatste wil ik jullie laten weten dat ook de nieuwelingen vorderingen maken.
Om te besluiten kan ik alleen maar zeggen dat ik op elk van mijn zwemmers trots ben. Ik hoop dat zij even enthousiast en gemotiveerd blijven in 2016!

Ik wens hen via deze een sportief zwemjaar en hoop dat éénieder zijn doel bereikt.

Tags: