23/10/2015 Tweede dag provinciaal kampioenschap

Niet VTM kleurt je dag maar ZVL. Tijdens afgelopen weekend wonnen we wel 23 medailles. Op zaterdagochtend waren er nieuwe beste tijden voor Tine op de 200m vrije slag en voor Bruno op de 400m vrije slag. In de namiddag waren er helaas een aantal zwemmers afwezig wegens ziekte. Ook hier werd er goed gezwommen. Elke wedstrijd waar ZVL aan deelnam werd er wel een plekje op het podium verzilverd. De zondagochtend waren er de lange afstandswedstrijden. Voor Tine de 800m vrije slag en voor Bruno de 1500m vrije slag. Beide hadden een topweekend want wonnen elk hun wedstrijd. Toch is lange afstand niet gemakkelijk, je moet je wedstrijd goed kunnen opdelen om op het einde ook nog een eindsprint over te houden. Hiervoor is een goede training noodzakelijk, ik vind het mooi dat ze zich daar voor inschrijven en zich tijdens de wedstrijd zeer goed ingespannen hebben. Ook alle aflossingen tijdens dit weekend werden door ZVL gewonnen. Bij deze een dikke proficiat aan alle zwemmers.
Richard