11/10/215 Verslag wedstrijd Herentals

De wedstrijd in Herentals was een marathon wedstrijd. Om 15.00 uur begonnen de jongeren tot 14 jaar aan hun 400m vrije slag. Voor ZVL kwamen in dit deel drie zwemsters aan de start. Yu, Leentje en Lina verbeterden allen hun tijd en zwommen dus ook zeer goed. Om 20.00 uur waren de oudere zwemmer aan de beurt. Daar namen Tine, Bruno, Stef, Stijn, Jennifer, Hanne en Lotte aan deel. Stijn en Hanne, die ziek geweest zijn, waren niet in topvorm. Bruno was helaas ook ziek geweest maar wist toch zijn tijd te nog verbeteren. Tine bevestigde haar tijd van vorige keer. Stef is wat te snel vertrokken en leert hier hopelijk een wijze les uit. Lotte bleef onder de verwachte tijd. Jennifer deed zonder getraind te hebben haar uiterste best en behaalde een normale tijd.
Richard