Algemene info

• Voor meer info (of adreswijzigingen) mail naar ons.
  • Nieuwe leden die wensen aan te sluiten in onze vereniging dienen deze voorinschrijving in te vullen.
  • Aanmelden kan enkel met uw gebruikersnaam, niet met uw e-mail adres.

05/11/2017 Mosselfestijn

Graag nodigen wij je samen met familie, vrienden en kennissen uit om mee te komen genieten van een overheerlijke portie mosselen. Dit kan je op zondag 5 november '17 komen doen. Zo kan de herfstvakantie met de voetjes onder tafel worden afgesloten zonder dat je jezelf moet afvragen wat er ook alweer op tafel moet komen.
Inschrijven kan via volgende link tot 21 oktober '17.
De opbrengst van deze activiteit komt integraal ten goede aan alle zwemmers van ZVL.

05/11/2017 Ik kom helpen

Alle hulp tijdens ons mosselfestijn is zeer welkom. Wens je graag te komen helpen, laat ons dit weten via volgende link naar doodle .

25/09/2017 Weekend teambuilding

Alle zwemmers van de zwemclub of van de laatste twee groepen uit de zwemschool (zwaardvissen en orka's) mogen deelnemen aan ons weekend in De Nekker eind oktober.

25/09/2017 Extra bij lidkaarten

Zwemmers die hun lidkaart kregen maar nog geen mooi lintje kregen om hun lidkaart aan te hangen mogen dit zeker nog komen afhalen bij iemand van het bestuur. Dit is zowel voor zwemmers van de zwemschool als van de zwemclub.

09/09/2017 Gewonnen

Bij aanvang van de eerste zwemles werd ook de winnaar van een jaar gratis zwemles getrokken. Proficiat Nina De Groof!

Tags:

09/09/2017 Nieuwe lijst zwemschool (na testdag 2/9)

Zoals we in juni reeds aangekondigden zijn vanaf dit seizoen onze zwemlessen gesplitst in 2 sessies.

08/09/2107 Parkeren

Normaal gezien zal vanaf vrijdag 8 september de slagboom weer werken. Vanaf die dag is het noodzakelijk om een ticket te nemen en dit ticket te valideren aan de kassa.

04/09/2017 Trainingen

Vanaf maandag 4 september starten alle trainingen weer op. Alle trainingsdagen en -uren kan u raadplegen op onze website.

Abonneren op Zwemvereniging Lier RSS