Algemene info

• Voor meer info (of adreswijzigingen) mail naar ons.
  • Lid worden van onze zwemvereniging? Klik hier!
  • Inschrijven op wachtlijst zwemschool? Klik hier! (in augustus ontvangt u een uitnodiging voor de testdag op 1/9/2018)
  • Aanmelden kan enkel met uw gebruikersnaam, niet met uw e-mail adres.

Paco Turnhout

Twaalf enthousiaste paco zwemmers zette vandaag hun beste beentje voor in Turnhout!
Proficiat!

25/08/2019 Titan Swim

Naar aanleiding van de leuke deelname van vorig jaar willen we ook dit jaar deelnemen.

Tags:

04/01/2019 Overgang groepen zwemschool

Benieuwd in welke maand uw zwemmer of zwemster van groep wisselde? Volg het hier.

Tags:

Foto's onder water zwemschool

Afgelopen zaterdag kwam er een fotograaf foto's nemen van alle zwemmers uit de zwemschool. U ontving normaal deze foto's al per mail.

Bedankt!

Iedereen kent ze, de drijfveer achter elke vereniging, een uitstervend ras, DE VRIJWILLIGER !

Sint was in het zwembad

Gisteren bracht de sint ons een bezoek in het zwembad. Hij zag veel flink zwemmende kindjes, deelde de diploma's uit na de testles van de week voordien.

24/11/2018 Testdag

Tijdens onze testdag na de eerste periode werden er 143 zwemmertjes getest. 43% van hen zijn 'geslaagd' en mogen in een volgend groepje gaan zwemmen.

Tekening sinterklaas

Werd de laatste tekening net voor uw neus uitgedeeld? Kon u niet aanwezig zijn? Is er een tas koffie gemorst over de tekening voor de sint?

Abonneren op Zwemvereniging Lier RSS