Algemene info

• Voor meer info (of adreswijzigingen) mail naar ons.
  • Lid worden van onze zwemvereniging? Klik hier!
  • Aanmelden kan enkel met uw gebruikersnaam, niet met uw e-mail adres.

6/12/2017 Sint en Piet hebben gekozen...

Sint en Piet hebben net voor ze naar Spanje zijn teruggekeerd in elke zwemgroep een mooie tekening gekozen.
Elke winnaar krijgt van de sint een waardebon van 10 € van de Dreamland.

06/12/2017 Paco wedstrijd Berchem

Onze niet vergunninghouders probeerden om voor sinterklaas zo goed mogelijk te presteren in het zwembad in Berchem. Foto's van deze wedstrijd zijn te vinden via volgende link.

03/12/2017 Overgang groepen zwemschool

Benieuwd in welke maand uw zwemmer of zwemster van groep wisselde? Volg het hier.

Tags:

02/12/2017 - Sinterklaas op bezoek!

Deze ochtend mochten we heel speciaal bezoek ontvangen in onze zwemschool! Namelijk Sinterklaas en zwarte piet!
Foto's zijn te vinden via deze link.

2/12/2017 - Sint en Piet komen op bezoek in de zwemschool

Op 2/12 brengen Sint en Piet ons een bezoekje... Wie wil voor hen graag een mooie tekening maken ?

Cursus initiator

Beste zwemliefhebber,

In januari 2018 gaat er een cursus Initiator van start! Georganiseerd door onze eigen club, in ons eigen zwembad in Lier. Dit in samenwerking met Sport Vlaanderen. Een cursus dichter bij huis ga je dus niet vinden!

Paco op 1 november in Aartselaar

Traditiegetrouw trokken we op 1 november naar de paco wedstrijd in Aarstelaar.

05/11/2017 Mosselfestijn

Na een geslaagd mosselfestijn bedanken we graag alle eters om te komen genieten van de overheerlijke mosselen of vol au vent. Dit konden we niet doen zonder de hulp van onze vrijwilligers die hier de handen stevig uit de mouwen gestoken hebben. Een heel grote dankjewel!

Op teambuilding naar 'De Nekker'

Voor de allereerste keer organiseerden we ‘een weekendje teambuilding’ met onze club! Spannend voor groot en klein.

Abonneren op Zwemvereniging Lier RSS