Algemene info

• Voor meer info (of adreswijzigingen) mail naar ons.
  • Lid worden van onze zwemvereniging? Klik hier!
  • Inschrijven op wachtlijst zwemschool? Klik hier! (in augustus ontvangt u een uitnodiging voor de testdag op 31/8/2019)
  • Aanmelden kan enkel met uw gebruikersnaam, niet met uw e-mail adres.

04/06/2019 Brevetzwemmen

Naar jaarlijkse gewoonte geven we onze zwemmers ook nu in de maand juni de kans om een brevet te zwemmen.
Alle info is te vinden in de bijlage in dit bericht.

11/05/2019 Uren oudercontact

In de bijlage bij dit bericht zijn de uren te lezen waarop de ouders die zich inschreven voor het oudercontact verwacht worden in de vergaderzaal van het zwembad.

11/05/2019 Oudercontact zwemschool

Op zaterdag 11 mei organiseren we voor de eerste keer een oudercontact voor de zwemmers van de zwemschool.

27/04/2019 Testmoment

Afgelopen zaterdag was er weer een testmoment. Zwemmers die van groep wisselen zijn hier te vinden.

Stage Aken dag 6

De laatste training ging van start. De laatste meters gezwommen. De laatste keer gesprongen van de springplank... De ouders arriveerden rond half 10.

Stage Aken dag 5

Een verslagje van dag 5 volgt nu al, omdat we straks waarschijnlijk te hard aan het 'fuiven' zijn.

27/04/2019 12u marathon

Jij doet toch ook mee?

Op zaterdag 27 april gaan we de uitdaging aan!

Stage Aken dag 4

Vandaag nieuws van de zwemmers zelf!! Ze kregen volgende opdracht voorgeschoteld... Als je de kans kreeg, om 1 sms'je te sturen naar jullie ouders. Wat zouden jullie dan sturen?

Stage Aken dag 3

Geeuw, geeuw, geeuw. Dat deden vele zwemmertje nog deze ochtend toen het roepliedje afspeelde. Net zoals gisteren startte de dag om 6.45 uur.

Abonneren op Zwemvereniging Lier RSS