Algemene info

• Voor meer info (of adreswijzigingen) mail naar ons.
  • Lid worden van onze zwemvereniging? Klik hier!
  • Inschrijven op wachtlijst zwemschool? Klik hier! (in augustus ontvangt u een uitnodiging voor de testdag op 1/9/2018)
  • Aanmelden kan enkel met uw gebruikersnaam, niet met uw e-mail adres.

17/11/2018 Feestweekend

Zaterdag is er geen training zwemclub. Iedereen is welkom op de wandeling (fotozoektocht) en nadien bij het eten van pannenkoeken.
De zwemschool op zaterdagochtend gaat wel gewoon door.

31/10/2018 Overgang groepen zwemschool

Benieuwd in welke maand uw zwemmer of zwemster van groep wisselde? Volg het hier.

Feestweekend ZVL

ZVL bestaat 40 jaar! En dat moeten we vieren! Kom jij ook?

Tags:

Vlinderen met Louis Croenen!

Afgelopen zaterdag kregen onze competitiezwemmers een vlindertraining van topzwemmer Louis Croenen! Wat een ervaring! Ze waren allemaal even enthousiast!

Tags:

Eerste wedstrijd van het seizoen!

Onze competitiezwemmers zwommen gisteren hun eerste wedstrijd van dit seizoen in Boom. En ze hadden er zin in! Ze waren al zo goed in vorm, dat de eerste medailles al behaald zijn!

Griezel je mee?

Zin in een spannende avond op Halloween? Neem dan deel aan onze Halloweentocht op woensdag 31 oktober 2018. We maken in groep een wandeling in de buurt van het zwembad.

06/10/2018 Geen zwemles

Op zaterdag 6/10 aanstaande zal er geen zwemles kunnen doorgaan door een bijscholing van de redders van het zwembad. De trainingen om 10u kunnen wel doorgaan.

Feestelijk van start!

Op zaterdag 8 september gingen we echt van start. Omdat het een feestjaar was hadden we een kraampje voorzien om samen gezellig iets te drinken. De sfeer was er gezellig en ontspannen.

Start nieuwe zwemseizoen

Onze zwemlessen starten in de zwemschool weer op zaterdag 8 september. Op zaterdag 1 september zal er enkel een testmoment zijn voor nieuwe zwemmers of zwemmers die nog een test moeten uitvoeren.

Abonneren op Zwemvereniging Lier RSS